Kortdage er Geoforums årlige konference, som samler størstedelen af geodata-branchen til tre dage med faglige oplæg og hyggeligt samvær.

Som studerende har du mulighed for at deltage, hvad end du går i gymnasiet eller på en videregående uddannelse

Styrk dit netværk

Mulighederne er mange på Kortdage. Det er en unik mulighed for dig som studerende at møde branchen og udvide dit bekendtskab med virksomhederne. Brug konferencen til at styrke dine muligheder for et job efter uddannelsen, få indblik i nye teknologier inden for GIS og geodata og bliv inspireret til et specialeemne eller en anden opgave på studiet.

Konferencen opdeles hvert år i et antal spor, som angiver emnet for oplæggene, det kan f.eks. være smart city eller forsyning. På andendagen af konferencen vil der også være et spor, som er henvendt specifikt til studerende, hvor der bl.a. vil være oplæg fra andre studerende og deres arbejde med GIS og geodata.

Hver dag begynder med et oplæg fra en keynote-speaker, og så fortsætter dagen ellers med oplæg inden for de forskellige spor. Abstracts til årets oplæg og keynote-speakere ligger klar fra slutningen af august og kan findes på hjemmesiden for Kortdagekonferencen.

Udover spændende oplæg består konferencen også af en udstilling, hvor du kan møde virksomhederne og høre mere om det nyeste indenfor geodata-branchen.

Kom gratis med på Kortdage

Tag dine geodata-interesserede venner i hånden og tag med på Kortdage. Som studerende kan du komme gratis med på andendagen af konferencen. Geoforum arrangerer bus både til og fra konferencen (som regel fra Aalborg og København), og vil også sørge for frokost på konferencen.

Har du lyst til at deltage i hele konferencen, kan du som studerende få rabat, hvis du er medlem af Geoforum. Det kan du læse mere om på Kortdage-hjemmesiden (fra august hvor tilmeldingen starter).

Hold oplæg

Der vil som nævnt være et spor specifikt rettet mod de studerende, hvor du som studerende bl.a. har mulighed for selv at holde et oplæg om lige netop det, som optager dig i dit studie i forbindelse med GIS og geodata. Har du lyst til at holde et oplæg, er der en deadline for og nogle formkrav til dit abstract, som du kan læse mere om på hjemmesiden for Kortdage fra slutningen af august.

Vind 10.000 kr

Geoforum afholder hvert år en konkurrence for gymnasier, hvor GIS og geodata er omdrejningspunktet. Tre finalister går videre til finalen, hvor 1. præmien er 10.000 kr. Årets konkurrence går i luften i løbet af august, og finalen bliver afholdt på andendagen af årets Kortdagekonference.

Indtil da kan du se sidste års finalister præsentere deres forslag for deltagerne på Kortdagekonferencen, eller du kan høre andre gymnasiestuderende fortælle, hvad de har fået ud af at være med i konkurrencen og på Kortdage her nederst på siden.

Mere end bare en konkurrence

Et besøg på konferencens andendag er din mulighed for at få et unikt indblik i geodata-branchen. Vi sørger for, at der i løbet af dagen vil være nogle oplæg, som er specielt rettet mod gymnasieelever, og ellers har du mulighed for at deltage i dagens mange andre spændende oplæg på lige fod med resten af konferencedeltagerne. Du kan også gå en tur gennem konferencens udstilling, hvor du kan møde nogle af de mange forskellige virsomheder inden for geodata-branchen.